vineri, 29 octombrie 2010

Pam - pam


Deci se strang cativa prieteni intr-o oarecare casa. Un prieten, desi casatorit si cu 2 copii, undeva pe la 30 si ceva,vine cu doua ...nici nush cum sa le zic, doua babi dupa el :)) Cu una cica era combinat, cu a doua prieten asa. In fine, mai vin si cativa prieteni, unii dintre ei singuri. Si incepem seara. Si facem o caterinca, si bem si hahah si hihihi. La un moment dat, una dintre babi simte nevoia sa se schimbe in fusta :)) Cere o fusta de la gajica unde eram si evident isi face moftul. Eh dar nu degeaba a vrut fusta, acum vrea sa si danseze. Doar nu si-a luat fusta degeaba. Si ce crezi? Vrea si a doua babi sa danseze. Si uite asa, ele doua baga dans pe balans :)) Ele evident acum in centrul atentiei. Cum se spune babi la plural? Babi-ile? Eh, ele doua ravnite acum de barbatii din jur, mai putin de unu. Eh babi 1 cand a vazut asta, nu s-a suportat si calare pe el bai nene. Efectiv, calare pe el. Asta sictirit de ea, de ele, ele doua taranci evident, doua taranci bete :)) Si tot incerca el sa-i explice la fata sa se potoleasca, ca nu-i trebuie, ca sa se linisteasca. Aia nimic, mai a naibii baga dans pe el. Asta saracu la un moment zice " opreste-te! esti prea sexy!!!" :)) Deci eram lesinata de ras. Cum sa-i zici asa lu babi? Babi normal ca tot dansa baga pe om, dar cand a auzit ea cuvantul "sexy" adresat ei eeee a lesinat :)) Extaziata toata. Se lasa in jos, se onduieste pe om :)) ceva de vis :)) Asta deja nu o mai halea si ii zice "fataaa ti-am vazut chilotiii" babi hlizandu-se " daaa pai stiu ca am" omu " ce crezi? i-am vazut!!!!" :)) Abia atunci, se strange babi, se da jos de pe om, se pune pe canapea. Credeam ca s-a potolit. Exclus! Cand ne asteptam mai putin, zice babi " vrei sa-i vezi?" omu "i-am vazut" babi "vrei sa-i dau jos?" omu "nu nu, las-o acolo acoperita":)) Deci discutii de vis, am zis ca traiesc un vis. O iubeam pe babi. Mai vroiam.
Cumva se potoleste treaba. Ajungem la povestiri. Babi, tot babi 1, povestea ea cum era mica la tzara si ii era frica de caini si isi lua pietre in buzunare. Asta care o adusese, se uita la ea si zice " pai sa nu te ia vantu, ca esti la fel de grasa ca ea" si arata spre mine :)) Babi se uita la mine, se uita la ea, ea mult mai mare decat mine si zice " nuu ca atunci eram mai plinutza,acum sunt slaba" :)) Sa mori tu ca acum esti slaba? Pai daca acum esti slaba, cam cat de "plinutza" erai atunci? :))
Se face vreo 3-4 dimineata, asta care venise cu babii-le, le ia de manutza, le duce in dormitor si haap profita de trupurile lor, gen toti 3 :))
Si uite asa trece seara. Eu vreau acasa. 3 prieteni cu masina,te ducem noi domne. Ei inca turmentati. Dupa lungi discutii, bine mah hai sa ma duceti. Si plecam. Eram lesinata de somn, abia asteptam sa ajung acasa. Pe drum, ce crezi? Foame. Dam ocolul naibii sa mergem in Floreasca. Mancam. Plecam spre mine. In masina mare balamuc, astia deja ma zapaceau de cap. Mai aveam gen 5 min si ajungeam acasa. Cand? Hop! Pana!!! Nu te creeeed!!! Nu acum! Nu aici! Hmmm ba da :) Ne dam jos din masina. Cine face pana acum? Se apuca toti 3 sa faca pana. Le-a luat 15 min sa puna cricu, 15 min sa dea roatajos, juma de ora sa puna roata noua. Era deja 6 dim, extraordinar de frig afara, maxim de obosita, terminata efectiv.
Deci seara de vis PAM PAM

4 comentarii:

Unknown spunea...

Hh, si Fat frumos care sa va scoata din incurcatura unde era? Bineinteles in club si se zbantuia! Cum isi uita alde astia datoria!

smile with me spunea...

Exact asta ma gandeamsi eu, cand eram cu babi,cand eram in masina, cand eram la shaorma cand ... "UNDE EEEE??" :)))

Unknown spunea...

doamne ai un stil de a povesti :))) prea tare

smile with me spunea...

hahah ma bucur ca place :D