marți, 25 august 2009

Shit




Ok. Deci ma doare capul. Deci ma doare capul si nu pot sa dorm. Si da, maine mai trebuie sa ma trezesc si dimineata, deh ... job. Cum frate sa ma doara capul asa? :)) Deci sunt maxim de uimita. Sunt atat de uimita incat vorbesc singura. E si normal, e 2jum, cu cine kkt sa vorbesc la ora asta. Pana si motanu doarme. Il mai las 5 min si il trezesc :))
Eh si uite asa, in nopti de genu, in care nu pot dormi, imi debiteaza mintea tampenii. Gen ... sa sun, sa nu sun? hmmm oare atat de tare ma doare capu incat ma gandesc sa sun ? :)) Oare daca nu ma durea capul ma gandeam sa ce? Cert este ca am nevoie de o incheiere, nu? Nu neaparat verbala, nici nu are cum verbala, nici nu trebuie sa ajunga la el. Important este sa le scot din mintea mea. Asa ca aceasta incheiere o voi face aici. Nu acum,sunt prea multe ganduri si daaa frate capu inca ma doare :)) Si urasc pastilele. Dar nici fara ele nu pot, oricat as incerca. Pentru cap o pastile, de fapt cred ca sunt 50 de pastile, pt greata la fel, pt febra altele, pt raceala altele. Si pana mea le iei si iti trece in 15 ore :))
Si care e faza cu statusurile? Daca ma uit in lista deja stiu cine face dus, pardon dushuletz, cine papa, cine se joaca si cine e "@ work" :)) dar sex faceti? hmmm se vede treaba ca va e rusine cu aceasta activitate .... minunat. Oare cum as vedea? "fac sexuletz"? De ce chestia asta cu diminutivele? Care e faza? Si de ce se scrie tz - t sau sh-s si apoi cele grele nb, bn, np, cf, dc, plm va e lene sa scrieti sau v-ati obisnuit de la sms-uri cand nu mai aveti credit?
Hmmm intrebari fara raspuns. Pierdere de timp si spatiu.

3 comentarii:

Andy spunea...

Formeaza si tu un nr. de tel la intamplare si da-i cu un dialog de genu': "Salut, stiu ca e 2 jumate noaptea dar ... ce faci? Dormi? Ai chef sa vorbim?" :)))

smile with me spunea...

hahaha .. well next time, asa voi face :)) crezi ca am noroc de vorba?

Andy spunea...

Cel mai probabil ... nu. But you never know :))