luni, 15 iunie 2009

Tanti rea


Stii ce inseamna sa fii iubit? Stii cum e sa fii iubit? Stii cum esti cand iubesti? E atunci cand te suna un prieten sa iesiti in oras si dupa ce inchizi, o suni pe ea si ii spui: in jum de ora sa fi acolo, e atunci cand in drum spre ea, dai de o gradina frumoasa si te chinui sa te cateri pe gard sa rupi o floare pentru ea, e atunci cand stii ca ii place rasaritul si o trezesti dimineata la 5, dupa ce ai pregatit 2 cani cu 3 in 1, sa vedeti rasaritul impreuna in fata blocului sau in curte sau pe bloc, chiar daca stii ca la inceput va da din gura ca o moara stricata, e atunci cand o trezesti din somn la 3 noapte sa-i spui ca esti in fata blocului ei si ca mori daca in urmatoarele fix 2 secunde nu o vezi, e atunci cand o iei la 12 noaptea sa va plimbati pe Lipscani, pt ca stii ca ii place vechiul Bucuresti, e atunci cand in toiul iernii ii spui hai la mare, pt ca stii ca asta e ultimul ei vis de pe lista ei si vrei ca tu sa fi cel care il indeplinesti, e atunci cand dimineata dupa ce te trezesti ii trimiti mesaj cu " buna dimineata vaca", e atunci cand nu te superi cand ea nu ...
Si atunci cand toate astea nu se intampla, oare? Iar ajung la intrebari care incep sau se termina cu "oare". Dar, totusi, oare inseamna ca nu te iubeste? Mereu am zis ca, daca cineva nu te iubeste asa cum simti tu, asa cum vrei tu, inseamna ca nu te iubeste.
El cum se simte iubit? Daca se intampla x lucru. Si tu il iubesti, nu? Si atunci ce faci? Incerci sa faci acel lucru si pana la urma chiar il faci. De ce? Pentru ca il iubesti si este de-ajuns.
Dar el poate nu stie? Stie. El stie cel mai bine. Si atunci?
Si printre toate gandurile asea, isi face loc ratiune si imi da doua plame si imi spune "fetito!!! trezeste-te". Chiar daca iti doresti ceva foarte tare, din tot sufletul, chiar daca stii ca meriti acel lucru, chiar daca e acolo langa tine si il poti atinge ... pur si simplu nu poate fi al tau, si asta doare cel mai tare. Si atunci devi trist, cel mai trist om de pe pamant. Poate daca nu era langa tine, poate daca nu l-ai fi cunoscut, nu ai fi stiut, nu ai fi stiut ca este asa greu, poate chiar imposibil. Si aunci iti vine ca si lui, sa spui "punct", si poate la un moment dat chiar se va pune punct, si iti vezi de viata ta in continuare, de jobul tau, de casa ta, de prietenii tai, de iesiri. Pana la un moment cand te vei opri si te vei gandi " dar oare daca mai stateam, daca mai aveam rabdare, daca era asa cum imi doream, asa cum ne doream?? Si atunci te faci undeva mic, si te ascunzi si plangi mult si adanc. Si atunci printre lacrimi isi face din nou loc ratiune si iti sopteste bland " nu fii tristuta,maybe you are not ment to be " ... si atunci ce mai poti sa faci decat sa te gandesti "poate, poate asa e ...."

5 comentarii:

Andy spunea...

Ma deprimi cu postul asta :( stii, e cam greu sa "smile with me" daca nu exista smile-ul :)

Andy spunea...

Mi-a venit pe mail ca ai raspuns la postul asta, dar .. eu nu vad nimic :D ai sters ? :D

smile with me spunea...

da, raspunsesem :D ... nu este un post deprimant, sau cel putin nu eram deprimata cand l-am scris :))

Andy spunea...

Si ce raspunsesei? :D

smile with me spunea...

cum ca ... nu era deprimant, era cu ceva crize :D deci nu avea ce sa caute un smile :) acolo :)